miércoles, 22 de febrero de 2012

¿ASÍ ESPERAMOS QUE NOS HAGAN CASO?


La prevención empieza por nosotros mismos.


4 comentarios:

 1. Sempre he pensat que s'ha de predicar amb l'exemple. Peró es més fàcil aconsellar que pràcticar, encara que ens hi vaigi la salut. Encara em d'aprendre aestimar-nos. Si ens estimessim seriem capaços de donar-li al nostra cos el que necessita.
  Una forta abraçada

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Sí, sembla que tots sabem què s'ha de fer, però ens costa aplicar-ho...
   I sincerament, una persona que no és capaç de dur a terme el que t'està recomanant perd tota la credibilitat.
   Gràcies per comentar!

   Eliminar
 2. Una de les coses impotants segons el nostre punt de vista, és l'educació a l'escola del que significa la salut. Ensenyar a prevenir-nos des de petits.
  Si en l'infància ja tinguéssim nocions de medicina que cada vegada hauríen de ser més grans amb l'edat tot seria diferent.
  El tema de la salut hauría de tenir assignatura obligada a tots els nivells de l'escola, així de grans si ens volguessim especialitzar en quelcom seria molt més fàcil.
  També som partidaris de que els nens i les nenes aprenguessin algunes técniques de massatge per fer-se els uns als altres,com per exemple la reflexologia que és molt agraïda i que a totes les cases hauria de practicar-se a fi de prevenir, relaxar i també curar.
  Una de les coses també com a sugeriment és aprendre amb l'edat a visualitzar les radiografies...
  Tot això no vol dir pas deixar de banda als metges, però si que ens hem de responsabilitzar més del que fem de la nostra salut.  Gràcies.

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Doncs sí, es podríen introduir alguns aspectes de la salut en l'educació. D'aquesta manera hi hauria una mica més de cultura general i podríem ser més crítics i més conscients del nostre cos. Com a mínim els ensenyen a dur un estil de vida saludable...

   Gràcies i records :)

   Eliminar