sábado, 5 de mayo de 2012

EL FISIOTERAPEUTA 2.0


El 2.0, o segunda era de internet, es desde hace tiempo una realidad. Se caracteriza básicamente porque la información no es unidireccional sinó que permite la interacción de cualquiera de nosotros. Todos podemos opinar y enriquecernos.

El fisio 2.0 es el que transmite sus conociemientos por la red (aspecto en el que intento poner mi granito de arena). Pero no es un fisio completo. Puede informar, concienciar,... pero no puede tratar. La fisioterapia sin el contacto humano no es nada. 

Así que sí, la fisioterapia 2.0 está muy bien, pero es sólo una pequeña parte.

4 comentarios:

 1. Interessant és aquest fet tot i que hem de ser conscients i anar en compte perquè el diagnòstic no e spot fer a través d'una pantalla...


  Love u're blog

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Per això dic que el 2.0 està molt bé, però no n'hi ha prou. En qüestions de salut cal el contacte terapeuta-pacient. Perque, a més, no et pots creure tot el que llegeixes... jajaja

   Love u ;)

   Eliminar
 2. No coneixia el fisio 2.0, es que no estic gaire per les reds d'internet. L'informació es important, peró el cara a cara també, i jo com diu el Manel no em fiaría d'un diagnóstic fet en la distancia.
  ***

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. No estàs gaire a internet, però tu també ets 2.0 perque comparteixes els teus pensaments i opinions amb tots nosaltres ;).
   Com molt bé dieu tots dos (i això demostra que teniu sentit comú) NO ES POT FER UN DIAGNÒSTIC A DISTÀNCIA, NO ÉS FIABLE EN ABSOLUT.
   **

   Eliminar